Salijäsenyys


Energy Puls Wellness Center

Tervetuloa Energy Puls Wellness Centerin videokanavalle! Kuntosalin jäsenenä voit kirjautua (käytä samaa sähköpostiosoitetta jonka olet antanut kuntosalillesi, näin nopeutat tilin aktivoimista) tältä sivulta sisään ja saat koko videokirjaston katseltavaksi välittömästi! Käyttäjätilisi aktivoinnissa saattaa olla myös pientä viivettä, mutta videokirjasto on käytettävissäsi viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Täytä siis alla olevat kohdat ja klikkaa painiketta. Saat vahvistuslinkin antamaasi sähköpostiin (käy klikkaamassa linkkiä) ja pääset jatkamaan videosivustolle. Tällä hetkellä videoita ja erilaisia harjoitteita katseltavissa yli 40 kappaletta!

Puls on energinen porilainen kuntokeskus. Palveluihimme kuuluvat myös personal training- ja muut hyvinvointipalvelut. Nyt kuntosalilta tutut ohjaajat näyttävät sinulle liikkeitä ja harjoitteita, joilla saat salitreenistäsi vieläkin enemmän irti! Tutustu videoihin täällä: https://sportietown.com/author/puls-wellness

Kirjautumalla Pulsin videokanavalle hyväksyt, että Puls Energy Wellness Center lisää 5 euron kuukausimaksun suoraveloitusmaksuusi. Voit lopettaa kuukausimaksun yhden kuukauden irtisanomisajalla ilmoittamalla siitä kuntosalin vastaanottoon henkilökohtaisesti tai puhelimitse.


Rekisteröinnin jälkeen tilisi siirtyy ylläpidon tarkistettavaksi. Tilisi aktivoidaan mahdollisimman pian, yleensä arkipäivän sisään.