Mindfulness

Kanavan kuvaus

Kanava
Kanavalla pääset tutustumaan mindfulness-videoihin ja harjoituksiin sekä opit tämän tutkitusti hyvinvointia monin tavoin vahvistavan menetelmän. 

Uutuus! Nyt voit käydä 8 viikon mindfulness-verkkokurssin sinulle sopivissa osissa. Valitse sinua kiinnostavimmat teemat tai hanki koko setti. Koulutettu ja kokenut mindfulness-ohjaaja Aleksi Litovaara valmentaa sinut mindfulnessin maailmaan tietopakettien ja erilaisen mindfulness-harjoituksen avulla. Lähde mukaan vahvistamaan läsnäoloasi ja hyvinvointiasi. Aiempaa kokemusta mindfulnessista ei vaadita.

HYÖDYT
Mindfulness -tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta ja taitoa voittaa masennus. Tieteellisesti on tutkittu, että mindfulness-taidot voivat lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen

KENELLE MINDFULNESS-VIDEOT ON TARKOITETTU?
Mindfulness-videot on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen suorituskyvyn ja immuunipuolustusjärjestelmän vahvistamisesta sekä oman hyvinvoinnin monipuolisesta lisäämisestä.

MITÄ OPIT?
Keinoja, miten elää hyvää elämää tässä ja nyt, omana parhaana itsenäsi vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

MITEN?
Teemme videoilla lyhyitä mindfulness-harjoituksia, jotka voit ottaa saman tien käyttöön arjessasi rauhoittuaksesi ja keskittyäksesi paremmin esim. työpaikalla, kassajonossa tai kotona omassa rauhassa.

Valmentaja

Kanavan videot

 Katso video
Trailer saatavilla